Al enkele jaren zijn we op Instagram te volgen op het account Lez & Life. Maar ons leven is niet meer alleen ‘lez’ want er zijn papa’s – en hopelijk binnenkort kids – in ons leven gekomen. Daarom gooien we alles om: Niet meer Lez & Life, maar Pride & Porridge. Vanaf nu gunnen we jullie een kijkje in ‘ons’ leven met een kinderwens en als co-oudergezin. Dus ja! Ook de vaders gaan bloggen en vloggen.

We gaan je alles vertellen over onze kinderwens, hoe we elkaar hebben ‘gevonden’ wat we wel niet allemaal hebben geregeld voor ons toekomstige kind en… of het ons gaat lukken om zwanger te worden!

Wie zijn Baukje en Talitha?

Baukje en talitha bij gran canion_lesbisch stel_ co-ouderschapGaan we wat te snel? Laten we bij het begin beginnen…

Hoi! Wij zijn Baukje en Talitha. Beide 30 jaar en wonend in Rotterdam. Wij kennen elkaar zo’n vier jaar en zijn 1,5 jaar geleden getrouwd! We hebben elkaar leren kennen via internet. We waren beide het oppervlakkige daten met meiden zo spuugzat en waren op zoek naar iets serieus. Daar hielp de app Paiq ons een handje mee. En met succes, want wat waren wij een match (al zeggen we het zelf)! We hebben in elkaar echt een maatje gevonden en zijn nog steeds verliefd op elkaar!

Ups en downs

Al vrij snel verhuisde Baukje van Breda naar Rotterdam en gingen we samenwonen. Want tja, we waren toch altijd samen. Na ongeveer een jaartje verkering ging het zo lekker dat we aardig zeker van onze relatie waren. “Alleen nog een crisis, dan weten we echt zeker of we voor altijd bij elkaar blijven”, grapten we wel eens.

ziektebed talitha_uit de operatie_lesbisch stel

Die winter werd Talitha ziek. Ze bleek een tumor (Neuro endocriene tumor op precies te zijn) op haar alvleesklier te hebben. Ze zou daar helemaal van genezen, maar daarvoor was enorm zware (whipple) operatie nodig. Met een heftige periode in het ziekenhuis en een lang herstel van minimaal een half jaar. Nou die crisis hadden we in de pocket!

Bruiloft uit een droom

Bruiloft Baukje talitha_de kus_ lesbische bruiloftToen Baukje Talitha helemaal door haar ziektebed wist te slepen, was Talitha er zeker van. ‘Ik kan en wil niet meer zonder Baukje’. En zo vroeg Talitha Baukje ten huwelijk. Dat de bruiloft, een half jaar later, er één uit een droom was, hoeven we natuurlijk niet te vertellen (we zullen hier wel een keer apart een blogpost aan weiden). Zodra we getrouwd zijn, zouden we onze kinderwens gaan onderzoeken. Hoe wilden we die invullen, bijvoorbeeld? Ons volgende avontuur was begonnen. En daar gaat deze blog over! Dus hoe dit afloopt? Dat kun je vanaf nu hier lezen!

En wie zijn nu de vaders van deze blog? De mannen stellen zich in deze post aan jullie voor! Veel liefs,

Baukje en Talitha

2 Replies to “Bye bye Lez & Life. Hello Pride & Porridge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *