In het decembernummer van Ouders van Nu staat een prachtig (al zeggen we het zelf) persoonlijk verhaal van Jan over ons gezin. Hij vertelt openhartig over zijn kinderwens samen met Oskar, wat we allemaal met elkaar deden voor onze zwangerschap en hoe het gaat nu Jule er is. Het artikel, dat meer dan 6 bladzijden lang is, is niet online te lezen, dus je zult toch de Ouders van Nu moeten scoren als je het wilt lezen!

Supermooie foto’s

De prachtige foto’s, die analoog gemaakt zijn door Brenda van Leeuwen, maken het helemaal af. We zijn echt superblij met de foto’s en zullen deze nog lang koesteren. Er zullen vast een aantal aan de muur en in fotoboeken belanden. De fotootjes zullen we af en toe op onze Instagram delen, dus volg ons (als je dat nog niet deed).

 

Making of

Het artikel is geschreven op basis van een telefonisch interview. Maar de fotoshoot was een hele happening met z’n vijven. Fotografe Brenda kwam samen met visagiste Patricia Snoek. Iedereen – zelfs de mannen – gingen in de haar en de make-up. Ook de kleding is zorgvuldig afgestemd op elkaar. Die bijpassende kleuren waren geen toeval ;-).

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *