Over Pride & Porridge

Baukje, Oskar, Jan en Talitha_pride and porridge_co-ouderschap

Pride & Porridge vertelt vele verhalen. Voor de één is dat het verhaal van Baukje & Talitha, Jan & Oskar, voor de ander het verhaal van hoe je met z’n vieren een kind grootbrengt in co-ouderschap. Met de lusten en de lasten. Of over de combinatie van champagne en kolfmachines. Een vraagbaak voor het opzetten van een co-ouderschapsconstructie, of een overzicht van onze favoriete hang-outs. Soms gaat het ergens over, maar net zoals het echte leven, soms ook niet. 

Met Pride & Porridge willen we inspireren en laten zien dat er anno 2018 verschillende smaken, kleuren, stijlen, mogelijkheden en invullingen zijn. We hopen dat we je op ideeën brengen of prikkelen om na te denken waarom we dingen met je delen.

Deze blog is een gezamenlijk initiatief van Baukje en Talitha (het ene stel) & Jan en Oskar (het andere stel). We zijn hiermee gestart in november 2018 toen duidelijk werd dat ons een groot cadeau gegund is. In mei 2019 werden we namelijk ouders van onze eerste dochter Jule. Onze weg ernaartoe, hoe wij dat aanpakken en welke plek dat heeft in onze 4 levens vertellen we je in blogs, vlogs, Facebook en Instagram.

Wil je wat aan ons vragen of vertellen? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *