Al eerder vertelden we dat we zijn gevolgd door de AvroTros en Lauren Verster voor een programma over mensen met een kinderwens. In 2018 werd er een kick-off aflevering uitgezonden. Vandaag is de eerste aflevering van de échte zesdelige serie ‘Lauren! Ik wil een kind’. Ons verhaal wordt in aflevering 5 en 6 uitgezonden, dus daarvoor moet je nog even geduld hebben. Maar we bevelen zeker aan om ook de andere afleveringen te kijken want de verhalen en de mensen zijn erg mooi!

Wat krijgen jullie allemaal te zien in de afleveringen?

De filmploeg tijdens de eerste echo

Al vanaf mei 2017 worden wij (Baukje en Talitha) gevolgd rondom onze kinderwens. We maken kennis met Lauren en vertellen hoe onze wens voor co-ouderschap in elkaar steekt. Dan begint de zoektocht naar geschikte vaders. Verschillende dates zijn gevolgd en Lauren neemt je mee in ons keuzeproces. Aan het eind van onze aflevering (aflevering 5 van de serie) zie je dat we uiteindelijk voor Oskar en Jan hebben gekozen.

Daarna komt, wat mij betreft, het leukste. Jullie zien wat wij vieren allemaal nog doen voordat we zwanger worden, jullie krijgen onze zwangerschapstest in geur en kleur te zien en ook het moment waarop we de mannen vertellen dat ze vader worden. Onze allereerste echo (met kloppend hartje) is gefilmd en ook Jule komt nog even in beeld wanneer Lauren voor de allerlaatste keer langs komt!

Wie komen er nog meer voor in ‘Ik wil een kind’?

Naast ons verhaal, kijk je natuurlijk nog mee met veel andere mooie verhalen van leuke en lieve mensen:

  • Arenda is draagmoeder voor Roy en Manuel en houdt daar ook een blog over bij
  • Lotte en Bibi krijgen samen een zoontje van een bekende donor en vloggen en houden een leuke Instagram bij!
  • Sjors en Aart krijgen een kindje dankzij een draagmoeder
  • Quincy en Remco zijn nog altijd op zoek naar een draagmoeder
  • Rosalyn en Jeroen zoeken een draagmoeder omdat zij helaas niet zwanger kan worden

Wanneer komen wij nou op tv?

Ons verhaal komt voor in aflevering 5 op 17 september en aflevering 6 op 24 september om 21.20 uur op NPO3 (bij Avrotros). Je kunt de afleveringen terugkijken en achtergrondverhalen lezen op de website zorg.nu van AvroTros.

Wij zijn heel benieuwd wat je van de uitzending vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *